Om oss

Om oss - Om oss

Regnskap og revisjon kan være vanskelig, spesielt dersom du driver et firma eller enkeltpersonsforetak. Det er vanskelig å holde oversikten over alle regler, og det er veldig viktig at alt gjøres på riktig måte.

Her vil vi gjerne hjelpe deg. Vi er et nettmagasin som skriver om regnskap og andre finansielle tjenester, og hjelper deg å finne fram.

Lærerike artikler

Om oss 1 - Om oss

Målet vårt er å tilby deg spennende og lærerike artikler innen temaer som finansiell rapportering, revisjon, skatteoppgjør, momsoppgjør, regnskap og andre tjenester som tilbys til forretninger og foretak. Vi vet at regnskap kan ta mye tid, og at det til tider kan virke både unødvendig komplisert, kjedelig og vanskelig.

Da er det greit å vite at det er hjelp å få. Vi forteller deg hvor du får tips til å gjøre regnskapet selv, samt hvordan du kan sette bort jobben til andre. Hold deg gjerne oppdatert gjennom å besøke nettsiden vår jevnlig.

Vi legger ut nye artikler rett som det er, så følg gjerne med, eller abonner på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av artiklene våre. Regnskap er kanskje ikke din favorittaktivitet, men det er en nødvendighet som vi gjerne vil hjelpe deg med.