Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner pa vart nyhetsbrev - Abonner på vårt nyhetsbrev

Hvis du er interessert i regnskap, revisjon og finansielle tjenester, finner du mange artikler som temaene på nettsidene våre. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt i innboksen din. Oppdateringer og nye artikler legges ut rett som det er, og det er selvsagt helt gratis å abonnere på nyhetsbrevet.

Et viktig tema

Abonner pa vart nyhetsbrev 1 - Abonner på vårt nyhetsbrev

Det er nok mange som tenker at regnskap er kjedelig, men vi vil gjerne gjøre det mindre kjedelig. Som enkeltpersonsforetak eller bedriftseier trenger du kunnskap om regnskapsføring. Kunnskap er like viktig enten du gjør regnskapet selv eller setter det bort til en regnskapsfører. Du bør alltid være kjent med grunnreglene som gjelder.

Mange regler

Abonner pa vart nyhetsbrev 2 - Abonner på vårt nyhetsbrev

Alle skattebetalere må forholde seg til regler, men kravene til regnskap og dokumentasjon er ekstra omfattende for bedrifter, så her gjelder det virkelig å ha litt innsikt. For å gjøre det enda vanskeligere, gjør staten endringer i kravene rett som det er, så du blir aldri helt utlært. Ved å abonnere på nyhetsbrevet vårt, får du jevnlig påfyll med nyttig informasjon.

Få med deg endringer og nye regler som innføres, og få tips til hvordan regnskapet kan gjøres enklere og på en mindre tidkrevende måte. I tillegg skriver vi om revisjon og andre finansielle tjenester som tilbys til bedrifter. Tipsene du får gjennom nyhetsbrevet vårt kan kanskje gjøre at du gruer deg litt mindre til regnskapsføringen.